Eten

Een GOEDE MAALTIJD levert de energie voor een goede prestatie. Bij de kampeerreizen en standplaatsreizen betaal je ter plaatse aan HiRoads een vast bedrag van €17 per dag. Daarvoor verzorgt de kok het volgende:

  • Een uitgebreid, gevarieerd, voedzaam en gezond ontbijt
  • Tijdens het ontbijt is er de mogelijkheid een lunchpakket te maken
  • Per dag één sport/mueslireep en één banaan voor onderweg
  • Bij aankomst is er altijd iets te eten en tevens limonade of bouillon
  • In de avond krijgen we een diner bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

De UITGANGSPUNTEN daarbij zijn:

  • Verse ingrediënten
  • Lokale produkten indien mogelijk
  • Variatie
  • Voldoende
  • Lekker
  • Rekening houdend met diëten en allergieën

 

De deelnemers zullen ongeveer 2 keer per week helpen met de voorbereiding van het eten en het doen van de afwas. Elke corveedienst bestaat globaal uit de volgende taken:

  • Avondafwas
  • In de ochtend dekken & afruimen van de tafel
  • Ochtendafwas
  • In de middag het snijden van groente & vlees
  • Doen van een ‘voorafwasje’, om de avondafwas niet te groot te maken
  • Dekken van de tafel voor het diner

Bij hotelreizen is er geen eetpot. Ontbijt in bepaalde landen is niet altijd wat wij fietsers willen. HiRoads vult dit waar nodig aan. Voor het diner wordt een restaurant gereserveerd rekening houdend met budget, kwaliteit en gezelligheid.

Copyright © 2024 HiRoads. Alle rechten voorbehouden.